Én mindig is nagyon kedveltem a teknősöket, annyira aranyosak, ahogy egy -egy nagyobb példány félénken visszahúzódik a kis páncélja alá. Valamint az a lomha mozgásuk, amelyekkel közlekednek mindent visz, órákon át tudnám őket nézni, hogy azon lassú léptekkel mennyi utat tudnak megtenni. Nem is kétség, hogy az egyik legszórakoztatóbb állatfaj a teknős. Külön örülök annak, hogy már hazánkban is léteznek teknős telepek és teknős simogatók. Nem kis akváriumi teknősökre gondolok, hanem a nagyobbakra, azokat tényleg élményszámba megy látni és megérinteni a páncéljukat, nem mindig biztos, hogy az ő örömükre. Jó ilyen teknős telepen tartózkodni. Amint onnan elindultam hazafele a kocsiban jutott eszemben, hogy nekem még otthon nyomtatnom kell. És abban pillanatban ötlött az is be, hogy már a múltkori alkalomkor kiírta a nyomtató, hogy tintapatron kell bele, mert ugyanis a mostani kifogyott. Természetesen voltam olyan feledékeny, hogy nem rendeltem akkor, így most, hogy sürgős nyomtatásom lenne, nem tudok nyomtatni.

De nem estem kétségbe, hiszen már egy jól bejáratot cégem van, ahonnan tintapatront szoktam rendelni: nyomtatoalkatresz.hu. Amikor rájuk találtam, annak előtte sokat keresgéltem az interneten a legjobbat, és a keresgélés meg is érte, hiszen ténylegesen egy nagyon profi céget találtam, mindamellett, hogy szuper minőségű termékeket árulnak, nem utolsó sorban pedig meg kell említenem, hogy szuper, kedvező áron teszik mindezt. De mi is a mi közös történetünk, ezzel a remek céggel. Akkor is nagyon sürgősen kellett a mostani helyzettel kísértetiesen hasonló helyzetben a tintapatron. Gyorsan felcsaptam az internetet és megakadt ezen a tintapatront forgalmazó cégen a szemem. Annyira kulturált megjelenéssel bírt, és mindent könnyen megtaláltam a honlapjukon. Ez szerintem nem utolsó szempont, hogy egy webshop mennyire átlátható, és mennyit kell keresni rajta az adott terméket, amit meg szeretnél venni. Itt a keresés olyan módon történt, hogy ki lehet a honlapon választani, milyen márkájú a nyomtatóm, ezt meg is tettem, így a szűrő segítségével már közelebb is kerültem a rendeléshez. Majd a nyomtató pontos fajtája szükséges, hiszen enélkül nem lehet a helyes, beleillő tintapatront megrendelni.

Remek termékleírások segítik az érdeklődőt, ahhoz, hogy meg tudja rendelni a tintapatronját, és nagy eséllyel az a patron bele is illjen a nyomtatójába. Tehát nincs mit szépíteni, engem megvett kilóra ezt a remek cég. Hogy körülbelül 5 percbe tellett, hogy a honlap megtalálását követően, a kosaramban legyen a patron. Ennél nem is kell több egy elégedett vásárlónak, mondjuk az sem jött rosszul, hogy akkor is és még most is a kiszállítás ingyenes. Ez egy olyan jó marketing fogás a cégnél, hogy jó áron, ingyenes kiszállítással kapja meg a megrendelő a megrendelt termékét.

Ami az elején nagy fejtörést okozott a cég azon kínálata, hogy a tintapatronokból forgalmaznak utángyártott és eredetit is. Rosszat még nem hallottam az utángyártottról, de úgy voltam vele, hogy most kipróbálom milyen a gyári eredeti patron, és majd, ha azzal meg vagyok elégedve, akkor megnézem az utángyártottat is. Szerencsémre akkor nagyon gyors volt a kiszállítás, ebben reménykedem most is, hogy ha hazaérek megrendelem a tintapatront, akkor az legkésőbb 2 napon belül már nálam lesz. Hiszen ez a nagyszerű webshop, garantált jó minőséget biztosít, nagyszerű áron, melyet mindenki is megérdemel.