A párom az évfordulónk alkalmából elvitt engem egy szuper tematikus étterembe. Kalózok szolgáltak fel és mivel tudja a párom, hogy nagyon szeretem az állatokat, ezért olyan helyet választott, ahol szabadon szaladgálnak a teknősök. Nem is tudtam volna jobb évfordulós vacsit elképzelni, mint, hogy ülünk, a lábunk alatt víz és benne úszkálnak a teknősök. Természetesen ki van írva, hogy a teknősöket etetni tilos, ámbár ők hízelgő módon mégis kéregetnek.
Ekkor beszéltük meg a párommal, hogy felújítjuk a fürdőnket, soha jobb alkalmunk ne legyen ilyen beszélgetés lebonyolítására. Pont akkor a napokban találta egy remek oldalt, ahol számos hasznos tanácsot olvastam ebben a témában. Olyan szuper bejegyzéseket találtam fürdőszoba felújítással kapcsolatban, hogy mindent meg szeretném valósítani. Ha nem is lehet mindet csempéstől, csaptelepestül, akkor csak a szekrényeket szeretném lecserélni.

Erre találtam ezen a remek oldalon olyan jó bejegyzéseket, amely a fürdőszoba szekrény olcsó beszerzéséről szólt. Hol is tudom a fürdőszoba szekrény olcsó beszerzését elintézni, ez nagyon is érdekes téma volt számomra, hiszen nemrégiben vásároltuk a lakásunkat, így minden praktikus megoldásnak nagyon örülünk, ami szembe jön velünk és profitálni tudunk belőle olyan szinten, hogy nem kerül feltétlen nagyon nagy összegbe. Ennél az oldalnál nem is találhattam volna jobbat, örülök neki és várom, hogy más hasznos bejegyzését is meg tudjam valósítani a lakásunkban.