Ahány ember, annyiféle hobbi, érdeklődési kör. Vagy legalábbis nagyon sokfélék vagyunk, nagyon sokféle érdeklődési körrel, hobbival. Nemrégiben egy igencsak különleges helyzetbe kerültem. A fővárosban kaptam állást és egy társbérletbe költöztem egy lánnyal, aki hasonló korú mint én és ő is dolgozik. Ő is nemrég kezdett el dolgozni és amikor először találkoztunk egy kávé mellett, máris szimpatikusak voltunk egymás számára. Amikor összeköltöztünk, kiderült, hogy él-hal a teknősökért és magával is hozta házi kis kedvencét. Amit én egyáltalán nem bántam, bár fogalmam sem volt arról, hogy miért rajong így valaki a teknősökért.

Aztán ahogy teltek a napok és a hetek, én is egyre jobban megbarátkoztam a teknőssel és már-már azt mondom, hogy meg is kedveltem vagy meg is kedveltük egymást. Egyik este egy húzós nap után felbontottunk a lakótársammal egy üveg bort és akkor mesélte el, hogy már gyerekkorában szerette a teknősöket, az óvodában azért hisztizett, hogy teknős lehessen a jele. Aztán a hobbikról kezdtünk el beszélgetni és szomorúan mondtam, hogy nekem nincs olyanom. Mire ő hangosan felkacagott és elkiáltotta magát: dehogynem, hát a cipővásárlás.

Végül is, igaza volt. A CipoMarket.hu pedig a hobbim legfőbb színtere. Már évek óta erről a helyről vásárolok, mert itt nagyon sok mindent megtalálok. Sőt, mindent, hisz nem is emlékszem, hogy mikor volt olyan, hogy máshonnan vásároltam volna cipőt. Márpedig, ahogy a lakótársam is mondta, igen-igen sok cipőm van és valóban, ez már lassan tekinthető hobbinak is. A CipoMarket.hu pedig az a hely, ahol ennek a hobbinak maximálisan tudok hódolni.

Elég csak megnézni a weboldalt, máris az akcióknál találjuk magunkat, ahol akár 60 százalék kedvezménnyel is vásárolhatunk. Az akciókat egyébként is minden lány szereti, hisz ugyan ki ne szeretne olcsóbban vásárolni? Bár valóban úgy tűnhet, hogy sok cipőm van, mégsem érzem úgy, hogy túl sok lenne. Hisz mindet hordom például, ezt nem mindenki mondhatja el magáról. Tehát nem cél nélkül gyűjtöm őket. A másik, hogy a CipoMarket.hu-n csupa minőségi terméket találok, olyanokat, amelyek valóban jó minőségben készülnek, kényelmesek és nem utolsósorban igen tartósak. A környezetvédelem egyébként is nagyon fontos számomra és inkább rászánok több pénzt egy jó cipőre, minthogy pár hónap után kidobjak a kukába egy silány minőségű terméket. Egyébként is, szerintem érdemes megfizetni a minőséget, hisz a lábnak is egészségesebb, kényelmesebb egy olyan cipő, ami magas minőségű. Épp elég dologgal szennyezi az ember a környezetét, nemcsak cipők, hanem más téren is törekszem a tartós darabok beszerzésére.

A CipoMarket.hu-n könnyű dolgom van, hisz nagy gyártók legújabb, legdivatosabb termékeivel találkozom. Ráadásul az akciók is rendszeresek, és ha nincs időm böngészgetni, akkor a szűrők is segítenek. A mérettel még soha nem volt problémám, hisz a pontos mérethez elég csak a lábunkat megmérni a megadott módon, ami egyébként fent van a CipoMarket.hu honlapján. Ha így teszünk, nem lőhetünk mellé. Én legalábbis még eddig nem csalódtam. Nemcsak a méretben, hanem egyik termékben sem. Hisz mindig azt kaptam, amit a CipoMarket.hu weboldalán látok. A fotókra rá lehet nagyítani, így alaposan meg tudom nézni a cipőt és egyébként is megvannak a kedvenc gyártóim, akiknek a termékeit megtalálom itt. Ahogy a lakótársammal belemerültünk a témába, rájöttünk, hogy számomra a cipővásárlás valóban hobbi. Mint ahogy neki a teknős.