Sokakon látni a kedvenc állataival díszített pólót az utcán. Amíg olyan állatokat szeretünk, mint kutya, macska, róka, kacsa, dínó, panda, ez nem is tűnik beszerezhetetlennek. De amint egy kicsit is népszerűtlenebb, kevésbé kedvelt állat a kedvencünk, máris nehézségeket okoz állatmintás pólót találni. Láttál te már teknősös pólót? Én még nem, pedig minden vágyam az volt. Szerencsére annak ellenére, hogy én feladtam a teknősös póló keresését, a barátaim még nem adták fel és a születésnapi ajándékom egy egyedi póló volt.

Sok hely van, ahol vállalják egyedi póló készítését is, de mint mindig, nem szabad vakon megbízni ezekben sem. A barátaim is alaposan mérlegelték a lehetőségeiket, mielőtt még belevágtak az egyedi póló készítésébe.

Nem mindegy ugyanis, hogy milyen technológiával készül az adott póló, hogy milyen anyagokkal dolgoznak. Nekem viszonylag érzékeny bőröm van, ezért nem mindegy például, hogy milyen a használt póló minősége, mert sajnos a túl műszálas daraboktól kiütéses is lehetek akár.

Az elsődleges szempont mégis az, hogy maga a minta mennyire tartós. A barátaim sok egyedi póló nyomtatással foglalkozó céget végigjártak, mire megtalálták azt, amelyik tényleg megéri a pénzét. Nem akartak semmi különlegesebb mintát, annyit szerettek volna ráíratni a pólóra, hogy ” The world’s best turtle Mom” és a teknősömről készített képet szerették volna még odatenni, ami végül is sikerült nekik.

A teknősömről készített egyik képről leszedték a hátteret, megtervezték, hogy hogyan helyezkedjen el a felirat és a kép, hogy milyen legyen a betűtípus, majd a képet egy pendrivera tették és elindultak, hogy megtalálják a legjobb pólónyomtatót.

Azt mondták, hogy több boltba is bementek és összefogdosták a pólókat és a mintákat, mire megtalálták a legjobbat, a LOLmarkt-ot.

Szerencsére vannak fizikai boltjaik is, nem csak online lehet rendelni. Ez azért jó, mert nem voltak benne biztosak, hogy az általuk összerakott kép minősége megfelel-e a póló nyomtatáshoz. Hiszen ebben az esetben nem mindegy, hogy milyen a felbontása és a formátuma a képnek, ami a gépen jónak tűnik, az lehet, hogy a pólón nem jó. Mert előfordulhat, hogy nem jók az arányok, hogy kicsi maga a kép, hogy a nagyításkor pixeles lesz.

Ezért kerestek mindenképpen egy olyan boltot, ahol ha megmutatják az eladónak, az segíteni is tud nekik a mintával kapcsolatban és még időben szólni tud, ha esetleg valami nem jó vele.

A lolmarkt egyik üzletében megnézték, hogy milyen pólók vannak, hogy milyenek a nyomatok és mivel jónak ítélték meg, odaadták a képet, amivel szerencsére nem volt semmi probléma sem. A nyomat nagyon szép lett, szépen visszaadja a színeket és az eladó egy kicsit nagyított is rajta, hogy a póló egész elejét kitöltse.

Így egy nagyszerű pólót sikerült csinálniuk, én pedig nagyon örültem a csodálatos ajándéknak. Most már nekem is van olyan felsőm, amin a kedvenc állatom van rajta. ÉS még jobb is, mint a boltban kapható fast fashion termékeke, mert ezen nem egy sima teknős van, hanem az én kis háziállatom.

Már egy pár mosáson túl van a póló és nincsen semmi baja sem, nem jött le a minta, aminek nagyon örülök. Már nekem is van pár teknős mintás póló ötletem, ezért úgy döntöttem, hogy a későbbiekben fogok még csináltatni magamnak ilyen pólókat. Természetesen a LOLmarktnál, mert megbízhatóan és jól dolgoznak, ráadásul gyorsan, már ott a helyszínen elkészítik a pólókat, nem kell sokat várni rájuk. A minősége pedig mind a pólónak, mint a nyomatnak kifogástalan.

Ezzel pedig új hagyományt indítottunk a baráti társaságunkkal, azóta mindenki kapott legalább egy egyedi pólót a születésnapjára. Kinek a kedvenc állata, kinek a kedvenc zenekara, valakinek pedig egy-egy vicces kép vagy szlogen szerepel rajta. Az egyedi póló tökéletes ajándék lehet azoknak a szeretteinknek, akikkel eléggé jóban vagyunk, hiszen ahhoz, hogy ruhát adjunk egymásnak, ismerni kell az embert.