Hosszú ideje dolgozom már egy kisállatkereskedésben, és azt kell mondjam, semmi pénzért nem cserélném le az állásom. Imádom az állatokat, különösképp a teknősöket, és mivel fő profilunk az akvarisztika és a terráriumban tartandó állatok tartása, rengeteget foglalkozhatok velük.
Az utóbbi időben azonban gyakran kellett túlórázni. Bővítettük a kínálatot, és felújítás is volt, ami rengeteg plusz munkával járt. Ahhoz, hogy bírjuk a sok munkát, literszámra ittuk a kávét.

Mivel ennyi kávét venni nem kis kiadás, úgy döntöttünk, beszerzünk egy kávéfőzőt. Gyorsan el is kezdtem nézelődni a neten, de végül a kedvenc webshopomnál lyukadtunk ki, a bestmarktnál. Mindig is szerettem itt vásárolni, hiszen rendkívül nagy a választék és megbízható oldalnak találom. Soha nem kellett csalódnunk még az innen rendelt áruban.

A gép előtt ülve közösen kezdtünk böngészni. Több, mint 500 találatot hozott ki az oldal! Ilyen sokra még én sem számítottam, pedig alapból úgy álltam hozzá az itt történő kereséshez, hogyha a bestmarkton nem találjuk meg, amit keresünk, akkor sehol!

A sok lehetőség közül muszáj volt valahogyan szűkíteni. Az volt a biztos, hogy nagyobb kapacitású kell nekünk, mint az otthoni, de nem kellene akkora, mint egy vendéglőben. A kettő közöttieket kezdtük áttekinteni. A költséghatékonyság érdkében beállítottuk, hogy úgy listázza ki a termékeket, hogy a legolcsóbbal kezdje. Ekkor tűnt fel, hogy mennyire jók itt a kávéfőző árak! Sok darab kedvezményes áron volt elérhető, így még jobb készülékre tehetünk szert most.

Még így is temérdek termék volt előttünk, így hát lejjebb görgettünk annak érdekében, hogy kicsit tájékozódjunk. A bestmarkt.hu-n elérhető a termékkategóriáknál egy leírás, amely összefoglalja, hogy milyen fajta gépek – jelen esetben kávéfőzők – vannak az oldalon, és mit kell róluk tudni. Ez most nagy segítség volt nekünk, hiszen ezek által gyorsan kiderült, hogy számunkra például a kapszulás gépek nem lesznek jók, és segített belőni azt is, milyen kapacitású kávéfőzőben gondolkozzunk.

Végül megszületett a döntés, megállapodtunk egy középkategóriás gépben, melyről egyöntetűen jó visszajelzést adtak a korábbi vásárlók.
A rendelésünk leadásakor azt az infót kaptuk, hogy 2 munkanapon belül ki is szállítják a csomagunkat.
Ez valóban így is történt, szóval nem kellett sokat várnunk az életmentő kávéfőzőre. Miután beüzemeltük, örömmel konstatáltuk, hogy tökéletesen működik, és minden teljesen olyan, mint ahogyan azt az oldal leírása alapján vártuk. Nem gondoltuk, hogy ennyire jót sikerül majd kifognunk, amikor megláttuk az olcsó kávéfőző árakat.

A kávé életeket mentett a kisállat kereskedés rohanós időszakában. A bestmarktot azóta is gyakran felkeressük, és élegedettségünket már kifejeztük mi is vélemények formájában. Szuper dolognak tartom, hogy bátran mondhatunk tapasztalatokat a webshop termékeiről, hiszen ezt valóban csak a legnagyobb, magas minőségben dolgozó webáruházak hajlandóak bevállalni.
Nem hiába, a Bestmarkt.hu utánozhatatlan!