Pár hónappal ezelőtt a kisfiam kitalálta, hogy meg akarja nézni az állatkertben a teknősöket. Mert már napok óta másról sem tudott akkor beszélni, csak a Némó nyomában című meséről, amiben teknősök is vannak.

Igaz, hogy körülbelül fél éve voltunk ott, de hát beadtuk a férjemmel a derekunkat és egy hétvégi program keretein belül ellátogattunk az állatkertbe.

Biztos, hogy te is voltál már ott, úgyhogy tudod, hogy mellette ott van a cirkusz. Elmentünk amellett is és pont akkor pakoltak ki a cirkuszból egy nagyobb teherautó féleségbe. Gázpalackokat pakoltak be a teherautóba, gondolom, a használtakat vitték el.

Kérdezte aztán a fiam, hogy ők is olyat használnak-e, mint mi otthon. Mondtam neki, hogy ezt sajnos nem tudom megmondani, de biztos, hogy nem onnan szerzik be, mint ahonnan mi. Mert akkor nem kellene pakolgatniuk, pont úgy, mint ahogyan nekünk.

Mi ugyanis a gazpalackfutar.com oldalra rátalálva találtuk meg a legjobb megoldást a témát illetően. A gázpalack ár és minden hasonló fontos információ megtalálható az oldalon, így biztosra tudom neked mondani, hogy nem árulnak zsákba macskát.

Ha felmész a honlapra, láthatod, hogy több éve már ezzel foglalkoznak, több különböző típusú gázpalackjaik vannak és szállítanak egész Budapestre, illetve annak a 20 kilométeres vonzáskörzetébe.

Nagyon egyszerű a dolog, csupán fel kell őket hívni, vagy kérhetsz is egy visszahívást, mindegy. Megbeszélitek telefonon, mire van szükség, mikor és hova szállítsák és ők a megbeszéltek szerint ki is hozzák. Nincs ebben semmi ördöngösség, hiszen így mindig tudni fogod, hogy ki az, aki kapcsolatban áll veled, aki minden kérdésedre válaszol és segít.

Úgyhogy pontosan ez az, ami miatt nekem nem kell idegeskednem azért, hogy vajon honnan szerzek új palackot, hogyan viszem haza és még sorolhatnám.

A fiamat egyébként nem sokáig foglalták le a gázpalackokat pakoló úriemberek, egyből visszatértünk a teknősös témához, és alig várta, hogy végre bent legyünk már az állatkertben.