Hadd meséljem el nektek, milyen izgalmas egy napom volt egy hete. Először is, régóta tervezzük barátnőmmel, hogy veszünk teknőst háziállatnak, és a múltkor el is mentünk egy kisállat kereskedésbe. Végül két aranyos kis ékszerteknőst vettünk, hogy legyen társaságuk egymásnak – ezt ajánlotta az eladó. Ezután elmentünk enni egy közeli büfébe, itt vettük észre, hogy milyen jó kis munkapultok vannak náluk. Hozzá kell tennem, hogy azért állt rá erre a szemünk, mivel most épp mi is keresünk munkapultot az újonnan nyíló kifőzdénkbe.

Szóval nem voltam szívbajos, és megkérdeztem a kiszolgálótól, hogy honnan is vannak a pultjaik, mert épp mi is ilyet keresünk méretben. Erre mondta, hogy az Rdealer oldalán rendelték őket. Le is írtam az oldaluk linkét, az rdealer.hu weblapon meg is találjátok őket. Azt is hozzátette a hölgy, akivel szóba elegyedtem, hogy az Rdealernél kapható munkapultok kitűnő minőségűek, így ha elsőre kicsit drágábbnak is tűnnek az átlagosnál, akkor is megéri ebbe fektetni a pénzünk. Egyet is értettünk vele, a minőség és megbízhatóság bizony kifizetődőbb hosszútávon.

Szóval hazaérve megcsináltuk a kis teknőseink otthonát, majd este mondtam barátnőmnek, hogy nézzünk rá, miket is kínálnak az Rdealernél, hátha van még olyan dolog a munkapultok mellett, ami jól jöhet a kifőzdébe. A honlapon rögtön feltűnt, hogy ez valóban nem egy megbízhatatlan, harmadrangú cég. Az Rdealer már régóta működik, és szolgálja ki prémium márkás (általában olasz) konyhai gépekkel a hozzájuk fordulókat. Milyen gépekre kell gondolni? Elsősorban kereskedelmi és vendéglátóipari nagy- és kisgépekre, amibe beletartoznak az előkészítő berendezések, a hűtéssel és fűtéssel foglalkozó gépek, de mosogatógépek és akár különféle fagyi- vagy italkészítő készülékek is. Én, aki évek óta azt tervezem, hogy nyitok egy ebédlőt, ez maga volt a Paradicsom. Nagyjából bármit szívesen megvettem volna, de barátnőm észnél volt, és rám szólt néha, hogy feleslegesen ne vegyünk cuccokat.

Igaza is volt, úgyhogy ezek után megpróbáltam célirányosan a munkapultok felé venni az irányt, hiszen ez az, amiért felkerestük az Rdealert. A munkapultok, asztalok keresésre 16 terméket is kidobott az oldal, tehát választék ebből is van bőven. Különböző méretekben adnak munkapultokat, mindegyiket képpel illusztrálva. A legtöbb rozsdamentes, ami szintén nagyon fontos szempont, hiszen az erősen igénybe lesz véve majd a kifőzdében. Szóval kinéztünk egy 2000-szer 400-as munkalapot, aminél a fedlap és az alsó polcrész a zajcsökkentés miatt merevítéssel van ellátva. Emellett a munkapult lába állítható is, amik ugyan apróságnak tűnhetnek, viszont épp ezek döntenek egy-egy termék között, amikor az ember válogat. Szóval minden lényeges információ le volt írva a honlapon, egyedül az árat nem találtuk meg rögtön, azonban mint azt kiderítettük, erről külön kell érdeklődni, melyet az ügyfélszolgálat telefonszámán vagy személyesen a bemutatóteremben tehettek meg. És hogy hol van ez a bemutatóterem? Tapolcán, a pontosabb cím pedig szerepel a honlapon a “kapcsolat” fül alatt. Bármikor lehet őket hívni hétköznap 8:00 és 16:00 között.

Mi még kicsit körülnéztünk a honlapon, mielőtt megrendeltük a munkapultokat. Találtunk információkat a cégről, a szállításról, garanciáról és a felhasználási feltételekről. Ezek mind az oldal alján vannak a linkek résznél. Itt fedeztük fel azt is, hogy az Rdealernek van egy külön blogja is, ahol a saját termékeikhez kötődő rövid kis cikkeket osztanak meg. Hogy mire kell itt gondolni? Süteményes vitrinek, jégkása vagy vákuumcsomagoló gépek – mindenféléről írnak, szóval érdemes beleolvasnotok, főként, ha vendéglátásban dolgoztok.

Végül tehát visszatértünk a munkapultokra, és kiválasztottunk három különböző méretűt, amelyek jól jönnének a kifőzde konyhájába. Fel is hívtuk a megadott számot, és megrendeltük mind a hármat. Végül árban sem jött ki olyan rosszul.

Azóta ki is szállították már őket, mi meg rögtön vittük is a konyhába, ahol már egészen be tudtuk addigra rendezni dolgokat. Nagyon jól megtaláltuk a munkapultok helyét, tökéletesen illeszkedtek a kifőzdébe, és arról is megbizonyosodtunk, hogy ezek nem ám valami rossz minőségű pultok. Megnyugodtam tehát, hogy jó helyre ment ez a pénz. Így végül nagyon örültünk, hogy ajánlották az Rdealer oldalát, ugyanis ezek után már tudjuk, hogy kikhez kell fordulni, ha bármi konyhai eszközre lesz szükségünk. Úgyhogy ahogy nekem ajánlották, úgy én is jó szívvel tudom mondani, hogy vásároljatok az rdealer.hu oldaláról. Mert igenis fontos a minőség!