A teknősökről ugyan sokat nem tudok, azt viszont tudom, hogy bent az irodában már legalább két hete arról beszélünk, hogy milyen jó lenne vízparton lenni. Még csak május van, de már a hőségtől teljesen kikészül az ember. Van az irodában klíma, de az ember egy idő után megszokja és már akkor is úgy érzi, mintha az irodában is teljesen meleg lenne. Túlságosan levenni a hőmérsékletet pedig butaság, mert akkor mindenki lebetegszik.

A főnökünk üzleti úton volt pár napig, aztán egy másik ügyfelünkhöz kellett mennie vidékre, így sokat nem érzékelt a “hisztinkből”. Azonban mikor megjött, látta, hogy mindenki olyan nehezen tud koncentrálni és nap közepére már olyanok vagyunk, mint egy cirkusz. A hangulat amúgy is mindig nagyon jó nálunk és néha már annyit nevetünk, hogy folyik a könnyünk. Azonban ebben a melegben könnyen meg lehet buggyanni, ez rajta is látszott, mert hamar beszállt a hülyéskedésekbe. Azonban feldobta azt az ötletet, hogy el kéne mennünk valahova céges szinten. Úgyis három hónapja lett egy új kollégánk, ránk férne egy jó kis csapatépítés.

Másnap bejött az irodába és megmutatta nekünk a balatonpro.hu weboldalát. Ez egy siófoki cég és csapatépítő programok szervezésével és lebonyolításával is foglalkoznak. Nagyon megörültünk neki, hiszen mindenki tudta jól bent, hogy nyáron az agyvizünk is felforr egész nap az irodában, jó lenne közösen elmenni valahova. Úgyhogy végül kitaláltuk, hogy akkor június közepén elmegyünk a Balcsihoz.

Én azért nagyon kíváncsi lettem és megnéztem a weboldalukat, kicsit utána akartam olvasni, és nagyon izgalmas dolgokat találtam az oldalon. Igaz, még van bő egy hónap addig, míg megyünk, de már most nagyon várom.

Lehet náluk vitorlázni, vannak saját vitorlásaik. Számos program közül lehet válogatni, lehet az ö programtervüket követni, de akár saját tervekkel is elő lehet állni, hiszen abban is tudnak segíteni, szóval tényleg nagyon segítőkészek. Tehát az egyéni, illetve a csapat igényeit is teljes mértékben figyelembe veszik. Minket rögtön ez kezdett el érdekelni, ez is lett az, amit végül a céggel is lebeszéltünk.

Alig várjuk!