Wndr

Lnd Blg

Tervezz pólót!

Mivel ez egy művészettel, rajzolással és grafikával foglalkozó blog, ezért úgy gondoltam, behoznék egy témát, ami szerintem ide kapcsolódik. Nagyon szeretem a kreatív dolgokat, és a legjobb szerintem, hogyha ezeket képesek vagyunk összekötni egymással. Például, aki szépen tud festeni, rajzolni vászonra vagy papírra, annak nagyon érdemes kipróbálnia magát a falra való festésben is! Van egy barátom, aki ezt csinálja és nagyon szereti. Gyerekszobákat fest főként, de nappalikat vagy hálószobákat is vállal. Az ügyfél elmondja, mit szeretne, Reni megálmodja, felvázolja, majd megmutatja az ügyfélnek, és együtt alakítják, amíg tökéletes nem lesz. Ezután pedig Reni beveti magát a falfestékekkel, ecsetekkel és díszítő stencilekkel az adott szobába, és megvalósítja a tervet. Ilyesmire gondolok akkor is, amikor a LOLmarkt.hu nevű pólós webshopról beszélek.

Ti tudjátok, hogyan működik a pólónyomás?

Én egész eddig nem tudtam, de nagyon érdekesnek tartom. Transzfer vagy szitanyomással készítik őket ebben a webshopban, vagy pedig digitálisan nyomtatják. A pólónyomás persze csak az egyik utolsó állomás, szerintem a legérdekesebb akkor is a pólók megtervezése lehet.

Rengeteg érdekes és vicces mintát kínálnak az oldalon, és lehet kérni teljesen egyedi, saját mintával készült pólót vagy pulcsit is. Számomra egyértelmű, hogy ha szeretnék egy ilyen pólót, akkor biztosan saját magamnak tervezném meg, hiszen értek a képszerkesztő szoftverekhez. Azonban a LOLmarkt.hu azoknak is felajánlja a segítségét, akik ehhez nem értenek, hiszen szívesen segítenek a minta megtervezésében vagy éppen a betűtípus kiválasztásában is. Valljuk be, nem mindenkinek lehet kifinomult szépérzéke, kifogástalan ízlése. A design nem egy egyszerű dolog, még ha sokan hajlamosak is beállítani annak. Egy sor pszichológiai dolgot kell tudni ahhoz, hogy a megfelelő méretű helyeket hagyjuk ki egy grafikán vagy egy szövegben a betűk között. Egy átlag ember szeme csupán lát, azt látja, hogy mi tetszik neki, mi néz ki jól, de hogy mitől is érzi ezt, azt már megmondani nem tudja. A tudatosságot tehát a tervezőknek, a grafikusoknak kell a kezébe venni, és olyan weboldalakat, reklámokat, tárgyakat készíteni, amiket kellemes használni, jól esnek a szemnek látni őket.

Na fene, már el is tértem a tágytól, én művészlélek!

Az a lényeg tehát, hogy ha egyedi ajándékot kerestek a párotoknak, barátaitoknak, családtagjaitoknak, akkor szerintem tök jó ötlet lehet egy egyedi póló. Lehet rendelni az ország bármely pontjára, azonban a LOLmarkt.hu-nak vannak üzletei is országszerte. A pólónyomás maga náluk nem tart sokáig, akár már 5 perc alatt elkészítik neked a kért mintát a kért méretű és színű pólóra, ha ellátogatsz valamelyik üzletükbe.

Ha kreatív vagy, akkor ajánlom, hogy vedd fel a kapcsolatot a webshoppal, és ők nagyon szívesen segítenek abban, hogy valóra válthasd, amit elképzeltél. Amennyiben mégsem vagy annyira ötletgazdag, akkor pedig csemegézz a meglévő mintákból. Annyira sok van, hogy szerintem elképzelhetetlen nem találni valami jópofát, ami illik alkalomhoz, eseményhez, ünnepelthez, karakterhez…

Tudjátok, hogy én élek-halok az ilyesmi dolgokért. Én is szívesen tervezek nektek bármilyen stílusú pólót, ha szeretnétek, ez a webshop pedig majd megvalósítja nektek. Ha szeretnétek egyedi tervet tőlem, akkor keressetek fel, és együtt kitaláljuk!