Wndr

Lnd Blg

Művészet már megjelenik a babakocsi terén is

Baráti körünkben egyre nőnek a kisgyerekkel rendelkezők száma, ebben a korban nem is meglepő mivel a harmincas plusz korosztály vagyunk. Mindannyiunk kedveli a művészeteket, legyen szó festészetről, szobrászatról. Közösen szoktunk csoportosan múzeumokat látogatni, persze már kevesebb időnk van erre a gyerekek mellett, és kevés olyan hely van, ami ilyen kis korban őket is érdekli. Maradnak a közös beszélgetések és a közös alkotások, ilyenkor mindenki elmondja, hogy mi történt vele az elmúlt napokban, hetekben, milyen változáson ment át, illetve, ha volt szabad ideje milyen festményeket, grafikákat készített. Nagyon kreatív embereknek tartjuk magunkat, és sokunknak az a másod vagy éppen harmad állása, hogy műveit, grafikáit eladja, vagy megrendelésre készíti őket.

Amikor barátilag egyikünknél összefutunk, minden apró részletet átbeszélünk. Történt ez akkor is, amikor, egyik művész barátunk és családja, egy új testvér babakocsival állítottak be.

testvér babakocsi nagyon praktikus használati tárgy, mert az iker gyerekeket nagyon könnyedén tudják benne szállítani, tolni az utcán, de még a tömegközlekedési eszközökre – az alacsony padlós fajtára- könnyen fel tudnak szállni, még két gyerekkel is. Egy ilyen új testvér babakocsival érkeztek a kis összejövetelünkre. Élből láttam, hogy remek kivitelezés, nagyon jó formák és színvilága is tökéletes két kreatív emberhez illő babakocsit láttam. Az anyagok használata is nagyon jól működött, mindent szemügyre vettem első körben, hogy a két rész puha, és bőrbarát, ez a babák számára nagyon fontos, kívül pedig mindinkább bohém és formabontó a pöttyös kivitelben.

Amint azt megtudtam egy remek honlapról rendelték a testvér babakocsit. Sokat nézelődtek az interneten mígnem rátaláltak erre a remek online is forgalmazó babakocsikat házhoz is szállító cégre.

Nagyon megtetszett neki már maga a honlapja a cégnek, egyértelmű, még kezdő szülők számára is nagyon könnyen használható volt az oldal. Mindent megtesz a cég, hogy a vásárlást megkönnyítsék és arra sugallja az érdeklődőket, hogy vételezze meg a kiszemelt testvér babakocsit. Ez az üzletpolitika, hogy minden termékükről részletes fényképeket, és termékleírást mellékelnek nagyon célravezető, és mindenképpen rettentő nagy segítség a kezdő, de már gyermekkel rendelkező szülők számára is.

Mivel némi bizonytalanságuk az ért mégis akard, hogy melyik csodás testvér babakocsit válasszák, illetve a felszerelés tekintetében is volt kérdésük, tárcsázták a cég honlapján megadott telefonszámot, és máris vonalban voltak egy nagyon kedves hölggyel, aki készségesen segített, és válaszolt minden feltett kérdésükre. A hölgy nagyon felkészült a cég által forgalmazott összes terméket ismerve adott számukra kielégítő választ.

A telefonbeszélgetés után rögvest meg is rendelték házhozszállítással a testvér babakocsit, mely ikrekre tervezve természetesen két darab mózes részből, két darab autós baba ülésből és két darab sport ülésből áll. Nagyon tetszett barátomék számára, hogy ennyire kompakt, legalább 4 -5 évig használható babakocsit tudnak most megvenni magas minőségben és kedvező áron.

Az ár tekintetében nagyon pozitív csalódás érte őket, miszerint, ha házhoz szállítással kéri a megrendelő a babakocsit, akkor egy bizonyos összeghatár felett ingyenes a szállítási díj. Mivel barátomék által megrendelt termék az összeghatár felett volt, ezért az ő szállítási díjuk is díjmentes lett.

Nagyon korrekt módon e-mailben jelezték előre a szállítás napját, és akkor csúszás nélkül meg is érkezett a futár. Nagyon várták már, és izgatottan bontották ki a csomagot, mely ugyan olyan jó minőségű és csodás kivitelezésű, a textilek és a váz is nagyon jó minőségű, strapabíró anyagból készült.

Nagyon örültek, hogy ezt az online shoppal rendelkező boltot megtalálták, mivel nagyon remek minőségű termékhez jutottak, a piaci árokhoz képest nagyon kedvező áron. A babakocsival azóta is meg vannak elégedve, remekül bírja a sétákat és a városban is nagyon alkalmas, jól lehet vele közlekedni. Amint tehetik mindig jó szívvel ajánlják a céget, mert ők maximálisan meg vannak elégedve velük.

Ahogy néztem a babakocsit, ezt nem is csodálom, tényleg az elmondásukhoz mérten, jól kialakított, masszív, sok évet bíró babakocsiról beszélünk, melyet sokáig fognak még használni.