Wndr

Lnd Blg

A konyhai lakberendezés lehet akár művészet is

Az egyik egyetemista barátommal beszélgettem múltkor az utolsó vizsgánk után. Elmentünk sörözni, hogy megünnepeljük, vége ennek a félévnek is, és minden tárgyat sikeresen teljesítettünk, amiket felvettünk. A nagy beszélgetés közepette megcsörrent a telefonja. Az apukája volt az. Ádám kissé ideges volt a beszélgetés végére, és amikor lerakta, kérdeztem, hogy mi a gond, min húzta fel magát ennyire.

Elmesélte, hogy a szülei művészlelkek és folyamatosan szekálják Ádámot, hogy az interneten nézegessen konyhabútorokat, de ne olyan snassz legyen, hanem valami különleges, valami művészi. Azért neki kell ezt csinálni, mert a szülei idősek és nem igazán értenek a számítógéphez és az internethasználathoz. Egyből rávágtam, hogy szerintem meg is van a megoldás!

A konyhabutorom.hu oldalt pár hónapja ismertem meg. Innen nagyon sok ötlet meríthető, meg is mutattam Ádámnak, hogy le tudja ellenőrizni, ez vajon megfelel-e majd a szülei elvárásának. Ádám hátradőlt a székben, kortyolt egy nagyot a söréből és sóhajtott egyet. Azt mondta, hogy megmentettem és nagyon köszöni. Örültem, hogy segíthettem neki, mert tudom, hogy a szülei mennyire nehéz esetek, de ez nem is csoda, hisz művészek…

Teljesen rá voltak állva a témára, hogy a konyhájukat, kezdve a konyhabútorral átvarázsolják a saját stílusukra, ami nekik tetszik. Remélem a konyhabutorom.hu nagy sikert fog aratni Ádám szüleinél is, és elégedettek lesznek az oldallal.