Wndr

Lnd Blg

Jó klímát találni művészet

polar klíma

Sokan azt hiszik, hogy a festményekre és az egyéb műtárgyakra nem kell odafigyelni, csak kiakasztja az ember a nappali falára, és pont olyan marad évtizedekkel később is, mint amilyen azon a napon volt, mint amikor megvették.

De ez nem egészen így van, ahogy a bútorok, úgy a képek is öregedhetnek az évek során, például ha folyton fény éri őket kifakulhatnak, a fa keretnek nem tesz jót a nagy hőingadozás, és magának a festéknek sem.

Ezért nem csak a magunk érdekében, hanem ha rendelkezünk festménnyel, azok érdekében is fontos, hogy megfelelő hőmérsékleten tartsuk őket, és ez azt jelenti, hogy nyáron, amikor a legnagyobb a hőség, klímát használunk.

De az is fontos, hogy milyen klímát, lehetőleg jó minőségűt találjunk, és éppen ezért, amikor a férjemmel eldöntöttünk, hogy beszereltetünk az otthonunkba egy légkondit, megkérdeztünk több ismerőst is, hogy ők mit ajánlanak. Egyik barátunk rögtön a Polar klímát ajánlotta, mert egyrészt annak kiváló az ár-érték aránya, környezetbarát is, ami manapság szintén nagyon fontos, hisz mi sem akarunk olyan készüléket a házunkba, aminek óriási az energia felhasználása. De a Polar klímákkal akár még fűteni is lehet, és még így sem csinálnak óriási villanyszámlát. Valamint van benne egy csomó kényelmi funkció, az ember úgy programozza be, ahogy csak szeretné. Valamint halkan üzemel, nem kell tartanunk, hogy nem lehet pihenni mellette, de egyébként éjszakai üzemmódja is van. Ennek alapján mi is meggyőződhettünk róla, hogy a Polar klíma nekünk is az ideális választás.

Fel is vettük a kapcsolatot a webáruházzal, és nagyon hamar be fel is szerelték a klímát. Én több porra meg nagyobb rendetlenségre számítottam, de semmi ilyesmi nem maradt a szerelés után, nagyon gyorsan és hatékonyan végezték el. Ráadásul a klíma még jól is mutat a nappali falán a letisztult formájával. Már nekünk sem kell amiatt aggódnunk, hogy nagy melegben károsodnak a festményeink.