Wndr

Lnd Blg

Ilyen az, amikor egy festőnek is fogpótlásra van szüksége

Rengeteg féle művész létezik, az ismerőseim között is vannak páran, ők zenészek, grafikusok, és tetoválók. Belőlük van a legtöbb az ismerőseim között. Mindegyikhez szükséges kreativitás, szerintem mindegyik a maga módján művésznek számít.

fogpótlásA párom is zenész, több bandában is játszik, és általa is új embereket ismerek meg hétről hétre. Ő mutatott be egy régi ismerősének, aki festőként dolgozott. Ugyan tény, hogy ő nem a mi korosztályunk, de a közös ismeretség sok féle embert és korosztályt összehoz. A bácsi a maga módján nagyon vicces, már csak kinézetre is. Szegénynek hiányzik elől egy foga. Nemrég történt a baleset, elment horgászni, de a stégen megcsúszott és kitört a foga. Fogpótlásra lenne szüksége, de nem talált még megfelelő fogászatot.

Tegnap pont találkoztunk vele az egyik koncerten, akkor meséltem neki, hogy egy ismerősöm is nemrég volt fogpótláson és ajánlanám neki is ezt a fogászatot, mert az ismerősöm is nagyon dicsérte őket. Fogtam a telefonomat és megmutattam neki a fogászat weboldalát, ahol részletes leírást talál a témáról. Nagyon könnyen lehet időpontot egyeztetni, hiszen az oldalon van egy kis űrlap, amit ki kell tölteni és így lehet időpontot kérni. De, ha esetleg úgy kényelmesebb valakinek, a telefonszám is fel van tüntetve, akár így is lehet kérni időpontot és szívesen tájékoztatják az érdeklődőket mindenről.

Ami nekem nagyon tetszik, hogy még az orvosokat is meg tudom nézni, illetve kicsit jobban meg tudom ismerni, hiszen van róluk kis ismertető a honlapon. Ez a bácsinak is tetszett, amikor mutattam. Sokkal megkönnyebbültebb az ember, hogy tudja, kihez megy majd a fogászatra. Emellett pedig az árakról is részletesen lehet olvasni a weboldalon, nem árulnak zsákbamacskát. Szinte minden információt meg lehet találni a weboldalon, ezért is tetszik nekem annyira, illetve azt mondta az ismerősöm, hogy ez volt az, ami őt ennyire meggyőzte. A beavatkozás után pedig most már azt mondja, hogy nem is lenne hajlandó máshova menni, csak hozzájuk.

A bácsi tegnap azt mondta nekem, hogy fel fogja őket keresni, de előtte majd azért részletesebben elolvassa a dolgokat, amik fent vannak a weboldalon. Nyilván egy koncerten nem ezzel akart foglalkozni, amit meg is értek. Én sem szerettem volna még órákig erről beszélgetni, hiszen nem azért mentünk oda, de mondtam neki, hogy ha bármikor kérdése lenne, szívesen megadom az ismerősöm számát, és megkérdezheti őt mindenről, ha egy kicsit még bizonytalan maradna a weboldal áttanulmányozása után is.

Ha fogorvosra lenne szükségem, az biztos, hogy én is hozzájuk fogok menni.