Wndr

Lnd Blg

Gyönyörű őszi idő, krossz bukósisakok

Hát már nagyon vártam ezt a hosszú hétvégét. Pihenjünk, csavarogjunk, éna és persze pár nap kikapcsolódás.

A tervek

Már jó ideje terveztük, hogy mi lesz majd ezen a hosszú hétvégén, hiszen tudtuk, hogy előttünk lesz a csütörtök, péntek, és a hétvége is még. Azért ez akár hogy is vesszük, a semminél azért csak több…

Ritkán látom Andrist a páromat, mert kamionozik. Nehéz neki is, és nekem is. Soha nem tudom, hogy mikor jön haza pontosan, és azt sem, hogy meddig marad. Nem könnyű ez a fajta élet, de hát már ezt csinálta akkor is, amikor mi összejöttünk. Az is csak egy ilyen hétvégének köszönhető. Persze igyekszik ő, de sajnos nem rajta múlik. De mindegy is, a fontos az, hogy most minden rendben legyen.

Azért a tervezéskor azt is figyelembe kellett venni, hogy ki tudja, hogy milyen idő lesz, tehát ne legyen nagyon kötött a programunk, pláne ne az időjáráshoz.

A szálláshely kiválasztása

Sokat gondolkodtunk, hogy merre menjünk. Az biztos volt, hogy belföldön sunset-864436_640maradunk, hiszen ez a pár nap arra kevés lenne, hogy külföldre menjünk, és annyira nem is vágytam el itthonról. Végül úgy döntöttünk, hogy a Balaton partján eresünk egy hotelt, ami megfelel nekünk. Nagy elvárásunk nem volt ezzel kapcsolatban, hiszen ilyenkor már messze nincs arra nyüzsgés, de a Balaton szépsége mindegy milyen idő van, mindenképpen bámulatos. Ennek az időszaknak is megvan a maga szépsége. Szeretem a hattyúkat, a kacsákat, a csendet, és a nyugalmat…

Úgy döntöttünk, még ha kicsit drágább is lesz, de valami olyan helyre megyünk, ahol tudunk fürdeni, és Andrisnak a konditerem is nagy vágya volt. Nem mintha nem lehetne kibírni pár napot ez nélkül, de ő tudja. Végül egy nem túl nagy, de helyes kis hotelt választottunk.

Az indulás napja

Miközben én csomagoltam a holmijainkat, Andris kitalálta, hogy a jó időnek köszönhetően, ő még egyet motorozna. Fogta is magát, keresett egyet a krossz bukósisakok közül, és már berregett is a motor. Én meg csak zsörtölődtem, hogy már megint rám marad a pakolás, de talán jobb is ez így…akarjam én azt, hogy segítsen?

Hiszen én be tudok pakolni mindent szépen, és azt viszem, amit én akarok.

Neki annyi feladata volt csak, hogy egy kupacba pakolja azt, amit ő szeretne hozni magával.

Azt hiszem, jól választottunk a hotelt illetően. Nincsenek is sokan, akik pedig itt vannak, ugyan azért jöttek, mint mi, hogy pihenjenek, és együtt legyenek.