Wndr

Lnd Blg

Egy nap alatt kihúzta a csávából a galériát a https://nyomtatoalkatresz.hu/toner weboldal

A kedvenc galériámba időről-időre benézek. Általában havonta új és új kiállítók műveit tekinthetem meg. Legtöbbször festmények szoktak lenni, de rendszeresen előfordulnak szobrok, plasztikák is. Sőt, a kedvenceim, a domborművek is bekerülnek egyszer-egyszer. Olyan jó érzés a rohanó digitális világból betoppanni ebbe a derűs kis kuckóba, és elmerülni a művészet rejtelmes mélységeibe! Mindig szívesen olvasom az alkotókról és a művekről kifüggesztett érdekességeket.

Legutóbb azonban váratlan meglepetés ért. Bár a galéria tele volt a legújabb bekerült műalkotásokkal, csak az egynegyedükhöz került ki a részletes leírás, a többi körül bizony üresen tátongott a falfelület. Érdeklődésemre az ügyeletes munkatárs elárulta, hogy abba a kellemetlen helyzetbe kerültek, hogy kifogyott a nyomtatóból a toner. Egyszerűen nem tudták befejezni a nyomtatást, pedig a képeket ki kellett már tenniük, hiszen a szerződés már aznaptól élt. A másik kolléga éppen a várost járja, hátha talál egy szaküzletben megfelelő tonert. Ráadásul egy elég ritka típusú nyomtatójuk van, amihez nehéz alkatrészt találni.

https://nyomtatoalkatresz.hu/toner

Ajánlottam neki a https://nyomtatoalkatresz.hu/toner weboldalt, hiszen csupa jó tapasztalataim voltak velük az irodában is, valahányszor a nyomtatókba bármit rendelni kellett. Mivel még csak délelőtt 11 óra volt, gyorsan meg is nézte a galériavezető a szükséges tonert. És lám, a Nyomtatoalkatresz.hu ezúttal sem okozott csalódást. Ők is forgalmazták ezt a tonert, ráadásul a zöld pipás termékek között szerepelt. Ez azt jelentette, hogy a délelőtti rendelésleadás esetén akár már másnap számíthat az ügyfél a megrendelés kiszállítására. De legkésőbb 2 munkanapon belül mindenképp megérkezik.

A vezető gyorsan visszahívta az egész délelőtt rémülten ide-oda futkározó munkatársát, hogy inkább hasznosan töltse a munkaidejét. Igaz, hogy az a délután még ebből az okból kicsit kellemetlenül telt a leírások nélkül, de másnap meg is oldódott a probléma.

A Nyomtatoalkatresz.hu visszaigazolta a megrendelést másnapi kiszállítással. A galériából pedig reggel felhívták a futárt, hogy tudna-e az ő környékükön kezdeni. Hála a https://nyomtatoalkatresz.hu/toner gyorsaságának és a futár rugalmasságának, már az első címek közé be tudta őket venni. Így nyitásra már ott díszelegtek a frissen nyomtatott érdekes leírások a képek alatt.