Wndr

Lnd Blg

A tehetség már gyerekkorban látszik

Hajnival már gyerekkorunk óta legjobb barátnők vagyunk. Egy kisvárosban nőttünk fel, egy gimibe jártunk és a Képzőművészetin is együtt végeztünk. Mikor megszületett a fia, akkor is végig mellette álltam, egyedülálló szülőként kellett mindent megteremtenie a gyerekének és ebben mindig is támogattam őt.  Jó pár éve egy közös projektbe kezdtünk, művészeti galériát nyitottunk a belváros közelében. Már gyerekként is ez volt álmunk, hogy majd egyszer együtt dolgozhassunk és ez így szerencsére össze is jött. Főként fiatal, feltörekvő művészek jelentkeznek hozzánk kiállítani a műveiket. A vőlegényemet is így ismertem meg. Jelentkezett hozzánk, hogy szeretné kiállítani az alkotásait a galériánkban. Peti szobrász és elképesztő dolgokat képes létrehozni, azonnal beleszerettem a művészetébe, amikor behozta hozzánk pár alkotását. Mikor kiderült számomra, hogy van egy fia, nem ijedtem meg, mindig is szerettem volna gyereket, de kiderült, hogy nekem nem lehet, így nagyon megörültem, mikor kiderült a dolog.

Benji, a fia most 5 éves és az az álma, hogy egyszer ő is szobrász lesz, mint az apja. Erre van némi esély is, mert építőkockából igazán szép dolgokat tud megalkotni. Mivel közeledett a születésnapja, úgy gondoltam, ebbe az irányba kéne elindulnom az ajándékvásárlás terén. Hajni mesélte, hogy a fiának ő is egy építőjátékot vásárolt nemrég egy játékok forgalmazásával foglalkozó honlapról. A Supermag játék shop oldaláról van szó, ahol a választék hatalmas és ahol órákig elböngészgettem, ajándék után kutatva Benji számára. Az oldalról tudni kell, hogy igazán átlátható kialakítással rendelkezik, igen praktikus a kereső funkciója, ami segítségével végül én is rábukkantam a kiválasztott Supermag készletekre. Az áraik is nagyon vonzóak és jó, hogy több képet is feltesznek a játékokról, így könnyítve az emberek döntését. Örültem, hogy lehet náluk bankkártyával fizetni, nem szívesen használok már készpénzt a mai világban. A szállítási időt is betartják, az oldalon feltüntetett 1-3 napon belül tényleg megkapja az ember a csomagját és 20 000 Ft felett fizetni sem kell érte. Hajni azt mondta, ő például telefonon adta le a rendelését, így aki nem annyira mozog az internetes vásárlás világában, így is könnyedén hozzájuthat az áhított termékhez náluk.

Mielőtt leadtam volna a megrendelésem, Peti is átfutott az oldalon és neki is tetszettek az általam kiválasztott játékok, így megrendelésre került pár doboz Supermag építőjáték.  A csomagok tényleg nagyon hamar megérkeztek, sérülésmentesen, pont úgy, mint a fotókon az oldalon, garanciapapír is volt melléjük csomagolva, amik 1 évre szólnak és vállalták a 72 órás cserét, ha esetleg mégis hibás terméket küldtek volna ki. De mivel ez nálunk tárgytalan volt, szépen becsomagoltuk neki mindent az apjával és a születésnapi estén átmentem Petiékhez, hogy meglepjem a kisfiút. Peti és a nagyszülők után én voltam soron, hogy megajándékozzam Benjit. Aggódtam, hogy nem fognak neki tetszeni az ajándékok, amiket tőlem kap, de felesleges volt izgulnom, mert azonnal kibontotta őket és közösen elkezdtünk velük játszani. Öröm volt nézni a gyereket, ahogy izgatottan pakolja egymásra az építőelemeket és büszkélkedik az apjának az alkotásával. Nekem is nagyon megtetszett ez a Supermag, szerintem felnőtteknek is remek választás, hisz fejleszti a kézügyességet is és leköti az embert. Mondjuk Benji engem már lekörözött, mert sokkal szebb dolgokat épített belőle, mint én. Ebből a gyerekből szobrász lesz, érzem!